Статии

Направи сам

napravi-sam-vrata

  Програма "Направи сам"

През последните няколко години все по-актуално става търсенето на гаражни врати и автоматика на принципа "направи сам" . За да отговори на пазарното търсене Техноматика разработи интересна програма за продажби, изключително изгодни за хора с технически умения и елементарни строителни познания.

 

Цени от склад на едро

Накратко, клиентите за "направи сам" врати и автоматика спестяват не само стойността на монтажа. Те купуват изделието по цени близки до едровите цени и го получават директно от едровия ни склад.

Стоката се демонстрира как работи. Правят се проби пред клиента

Всички автоматични системи се предават на клиента подвързани с кабелите и изпробвани тук при нас на стенд, като някои от тях тръгват от склада ни дори настроени по време за работа, ъгъл на отваряне, с работещи периферни устройства. Достатъчно е да смените късите, демо кабели с дълги и всичко ще работи. 

За да функционира правилно закупената от вас "направи сам" техника, ние от Техноматика изработихме перфектни инструкция за монтаж с нужните схеми и картинки и то на български език. Заедно с нашите инструкции предоставяме и оригиналните такива приложени към стоката от производителя.

Консултации, разяснения, супорт

Можете да разчитате на точни разяснения на популярен език, още при получаването на метериалите. Това обаче не е всичко. Помислили сме и за евентуални непредвидени ситуации по време на самия монтаж. За целта с удоволствие ще Ви напътстваме по телефона относно някои тънкости на механичния монтаж и най вече по отношение настройките на системата.  

Нашия опит показва, че работейки по тази схема над 95% от нещата заработват и служат на ползвателя с години. А за тези които не успеят да се справят с монтажа сме осигурили външни групи монтажници, които срещу скромно заплащане, биха монтирали и пуснали в движение вашата врата или автоматична система без никакви проблеми.