Мисия

Каква е нашата мисия и с какво се стремим да допринесем за развитието на нашия бранш.

Както вече споменахме в раздел "за нас", Техноматика ЕООД предлага от склад на едро и от собствено производство, следните материали: Гаражни врати автоматични, автоматика за гаражни врати и порти, паркинг бариери, автоматични плъзгащи варти с радари и части за изработка на врати.

Към какво се стреми най-усилено екипът на Техноматика?

Качество на обслужване, грамотни консултации, обучение на специалисти от други фирми.

Всичко започва с грамотната консултация. Важно е да се подбере правилната гаражна врата и правилния модел автоматика или бариера и след това да се премине към ценообразуване, отстъпки и т.н. , а когато  е необходимо и да се направи компромис като се премине на бюджетен или  поне на икономичен вариант.

В Техноматика този грамотен екип се създава и обучава вече 23 години. Ние обаче разполагаме и с нещо повече от опит. Можем да предложим много, много различни конструктивни решения, изпълнени чрез множество най-разнообразни модели. Често в нашата практика успяваме да изненадаме клиент като "вадим от ръкава скрит коз", модел или технология за които не е знаел преди консултацията с наш специалист.

Възможно най-качествени материали. Внимателен подбор на автоматиката.

Техноматика се отнася ревностно към качество на материалите и автоматиката която предлага.

Освен внимателния подбор още "на входа", като за целта купуваме само подбрани и доказани модели на всеки конкретен производител, ние осигуряваме и вътрешно фирмен контрол на всеки, мотор, автомат, система, както и на всеки техен аксесоар и част поотделно. Клиентът получава многократно проверени, тествани и грамотно настроени автоматични системи.

Материалите за изработка на гаражни врати са на водещи световни пороизводители и винаги са малко по-здрави, по-стабилни и с по-добра изолация от тези в средния ценови клас. Ние сме почти единствения дилър на части за врати предлагащ термопанели за секционни гаражни врати с прекъснат термомост, като най интересното е, че дори битовите ни панели са с прекъсване на термомоста!

Гаражните врати са винаги с торсионен балансиращ механизъм, което е най-класическото и най здравото решение, осигуряващо дълъг експлатационен ресурс с гарантиран минимален брой отваряния на вратата.

 

Право на избор на цени. Богата продуктова гама, предлагаща следните ценови нива:

Най-ниски, бюджетни цени!

Икономични решения от добър производител!

Високо-технологични продукти!

Винаги ще получите няколко оферти в поне 2 или 3 ценови нива, като гарантираме най-ниската цена на пазара, но сравнено с подобен модел.

Промените в строителния бранш, протекли доста динамично през последните няколко години,  доведоха до интересни пазарни взаимоотношения. Към днешна дата почти сто процента от клиентите се обръщат към Техноматика с въпроса - Има ли нещо по-евтинко? И няколко години наистина се продаваше само и единствено бюджетна техника на малки и неизвестни производители. Тази неестествена тенденция обаче се променя.

През последните година- година и половина забелязваме следното: След първоначалното настървено търсене на най-ниската цена на пазара, когато клиента ч е открил и то при нас, следва един по-задълбочен разговор на тема технически характеристики, надеждност на гаражните врати и автоматиката за гаражни врати, функционалността и всичко свързано с удобството на ползвателя. След като купувача научи, за огромната разлика между бюджетната и елитната техника, въф функционално, технологично отношение и в експлоатационния ресурс, почти винаги закупува по-технологичния продукт, продуктът предлагащ повече сигурност и технически предимства. 

Точно тук е нашата сила. Ние ще Ви зарадваме с най-евтината гаражна врата или автоматика, но имаме на склад и високотехнологични продукти, предлагащи интересни функции, за някои от които дори не подозирате, че можем да предложим.

Винаги на склад и в големи количества

А най-хубавото е, че сме направили огромна складова наличност на всякакви материали свързани с гаражни врати, автоматика, бариери, аксесоари  и части за изработка на врати и не е нужно да чакате доставка от другия край на Европа за нещо което просто го има налично.

Голямата ни складова наличност позволява да правим сделки за реекспорт и доставки за едрови партньори. Това ни позволява също да предложим на своите клиенти най-подходящия за тях модел без да сме принудени да продаваме "каквото има". Разнообразието на модели и големите наличности ни мотивират да предлагаме най-подходящите за конкретния клинт гаражни врати, автоматика бариери и части!