За нас

Фирма ТЕХНОМАТИКА БГ ЕООД е специализирана в продажбата, на едро и дребно, на носещи елементи за порти и портали, части за изработка на порти и портали, автомобилни паркинг бариери, автоматика за порти и портали, дистанционни управления.
Екипът на фирма ТЕХНОМАТИКА ЕООД разполага с дългогодишен пазарен опит както в областта на консултантските работи, така и в търговията на едро с врати, автоматика и компоненти и части за тях.

Предлаганата от ТЕХНОМАТИКА гама от продукти е толкова разнообразна, че за неспециалист е лесно да се обърка при избора и да се затрудни в откриването на „най-смисленото" откъм технически, експлоатационни, естетически и ценови параметри изделие.

mostri-small
Благодарение на натрупаният с годините опит, често се случва специалистите ни да биват консултанти не само на наши крайни клиенти, но и на фирми със сродна с нашата дейност. Клиентите ни не бива да се безспокоят да се допитат до нас по всички въпроси свързани с предлаганите гаражни врати, автоматични врати, бариери и носещи елементи. Консултацията може да обхваща присъединителни размери на вратите, функционална съвместимост, преценка на най-подходящи гаражни врати и най-правилна автоматична система, възможност за монтаж при вече изградено помещение, възможности за цветови решения и много други.